Ragga Muffin w/ Deadly Hunta @ MixTape 5 (13.03, 22:30)

10 лв преди 00:00
13 лв след 00:00

Британската реге звезда Deadly Hunta ще гостува на 13.3 в столичният клуб MixTape 5. MC кариерата на артиста започва в началото на 90-те години, когато той е част от различни реге банди на Острова. Записвал е и е излизал на една сцена със световни звезди като Buju Banton, Bounty Killer и много други. Участвал е на турнета почти по целия свят. Освен в реге средите, Deadly Hunta има участия и в редица jungle тракове с Aphrodite.

Британецът идва в България по покана на Ragga Muffin. Организацията вече над 3 години се е доказала като една от основните моторни единици на родната реге и джънгъл сцена. Неуморими в организирането на страхотни партита, момчетата от Ragga Muffin не подбират стила. От класическа рага може да се стигне до карибски денсхол или до британски реге-DnB. Важно е забавлението!

Освен Deadly Hunta, на сцената ще видим редица значими родни МС-та. Jahmmi Youth, Zaffayah и Sen I. Хип-хоп колорит ще придаде Chobook, a зад пулта ще са обичайните заподозрени: Prize, Sava и Xonic.

Веднага след партито, Deadly Hunta, Jahmmi и Sava ще заснемат общо видео, което ще бъде отразено в Bass Blog /by DutZie/.

Входът за събитието отново ще е съобразен с нулевия час. Ако решите да влезете преди полунощ, ще трябва да заплатите 10 лева. След това цената се вдига на 13 лева. Началният час на събитието е 22:30.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар