HMSU pres. Дръм и Басс Кошер @ Temá Music Club (6.3, 22:00)

Вход: 6 лева (до 00:00)
8 лева (след 00:00)
След като поиграхме на воля в Playground, идва ред да поработим като пчелите в кошера. За какво иде реч? HMSU организират поредната си Локалка - Дръм и Басс Кошер.

Е, никой няма да ни кара да правим мед. Единствената работа за нас ще е да се забавляваме, докато жуженето, под формата на брутален Drum and Bass, изпълва атмосферата на кошера. Това ще е разнообразната тематика на мартенската HMSU Локалка.

Втората Локалка за годината ще продължи с опитите на организаторите да раздвижат сцената в посока търсене на нови места за партита. Този път домакини ще е Temà Music Club (ул. "Позитано" №3). Отново ще се заложи на изцяло български артисти, които този път ще са разпределени в две зали.

Артисти:

Acidtrip /HMSU/
EXo /HMSU, Mirizma/
Mocks /HMSU, High Roll/
Konspirator /HMSU, High Roll/
Phirah /Future Sounds of Sofia/
Ruji /Metafiziq/
BZZZT /Mirizma/
Faith /Warfare Recordings/
Boogieman /Metafiziq/
Harsher /Techsys Recordings/
Noize /Subfactor/
Sechnia

Събитието ще бъде с начален час 22:00 и ще продължи до сутринта. Както в Playground преди няколко дни, така и на предстоящото парти, входът ще е платен през цялата вечер (няма да има free pass до полунощ). Ако желаете да присъствате на събитието преди 00:00 часа, ще трябва да заплатите 6.00 лева. След 00:00 входът скача на 8.00 лева.

Програма:

ТВА
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!