HMSU pres. Дръм и Басс Игри @ Playground (20.02, 22:00)

Вход: 6 лв до 00:00, 8 лв след 00:00

Време е да поиграем на Дръм и Басс с най-големите. HMSU организират първата си Локалка за годината.

Дръм и Басс Игри, за разнообразие на сцената и за изненада на феновете, няма да се проведе на 4-ти Километър. Домакин на събитието ще е клуб Playground в Paradise Mall. Мястото вече е добре познато на DnB феновете, тъй като преди няколко месеца там се проведе Дръм и Басс Лавина.

Схемата на Локалката ще бъде спазена и този път. На сцената в клуба ще видим както всички налични HMSU артисти, така и някои гости от други организации. Импровизациите ще са на лице и всеки ще гледа да представи най-доброто от себе си (какъвто е смисъла на Локалките). Няма гръмки имена от чужбина, няма скъпи гости. Само български артисти и само готина музика!

HMSU отново ще бъдат представени от шест човека. За съжаление COOH няма да може да участва и в тази Локалка. За сметка на това всички останали артисти от организацията са на лице. Acidtrip, EXo, Konspirator, Mocks, Ogonek и Targy ще покажат какво могат (а както знаете, те могат много!).

Освен обявените HMSU артисти, ще можем да се насладим и на сетовете на Hydrashock, Fiks, Broozy и L 33.

HMSU артисти:

Acidtrip /HMSU/
Konspirator /HMSU, High Roll/
Mocks /HMSU, High Roll, Close 2 Death/
Ogonek /HMSU, Metafiziq/
ЕXo /HMSU, Mirizma/
Targy /HMSU, MMUUZZAA/

Други артисти:

L 33 /Lifted Music, ProgRam, Eatbrain/
HydraShock /Digital Nightmarez/
Broozy /Section-8, Next Station, T-Free/
Fiks /Chronic Vibez, Warfare Recordings/

ВХОД:
Освен с локацията, разчупване на традицията бе направено и с безплатния вход до полунощ. За да успеете да влезете до 00:00 часа, ще трябва да заплатите 6 лева. След 00:00, достъпът поскъпва с два лева (става 8 лева).
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар