East Reggae Bass Attack @ Maze (28.02, 21:00)

Вход: 3 лева

На 28.02 е подготвено доста интересно събитие, което ще се случи в Maze. В центъра на София ще акустират няколко мощни варненски артисти, които ще представят доста интересна вечер, изпълнена с Реге, Дъб, DnB и мощни речетативи.

Забъркани в събитието ще са трима варненски DJ: Ras Ivo, Marski и LimKing. С тях ще чуем и две доста настървени МС-та: Secta и Bombata. Колорит на сцената ще придаде и високоуважаваният селектор Dub Constructor.

Dub Constructor е един от най-ценените артисти на българската реге сцена. Абсолютен разбирач на всички стилове, свързани с раста културата (от Денсхол през рага, та чак до Джънгъл) и универсален селектор. Ветеранът е участвал на безброй много фестивали и реге събития и винаги е карал всички пред сцената да танцуват и да припяват заедно с подбраните от него тракове.

Ras Ivo е доста по-пресен в света на реге музиката. Миксира отскоро, но е дълбоко запознат с денсхол и реге звученето. Селекцията му е силна и добре подбрана.
Други млади надежди на варненският нощен живот са Marski и LimKing. Те отскоро се занимават със смесване на DnB. Двамата са добре познати на варненската сцена, където редовно показват своите умения.

МС подкрепата ще е осигурена от Bombata и Secta. Те също са представители на северното черноморие. Двамата са доста сполучливи хип-хоп артисти и са участвали на редица батъли в цяла България. Въпреки, че е доста по-млад, Secta става изключително популярен сред феновете, главно със своите агресивен речетатив и бърза рима, които са му донесли победите в огромен брой фрийстайл съревнования (за едно от тях вече писахме - Parental Advisory).

Началото на партито е в 21:00 часа. На входа ще се плащат 3 лева. Локацията е клуб Maze (ул. "Христо Белчев" №1).

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!