Club Charlie Sheen - Голямото откриване! - 14.02, 22:00


На 14-ти февруари официално ще отвори врати новият Bass Club - Charlie Sheen. Заведението се намира на ул. "Стефан Караджа" №26 (където преди време беше Funky Kitchen).

След голямото откриване ще последват редица събития в клуба, които ще представят на посетителите различни музикални стилове. Най-силно ще е застъпен DnB, но ще има и тонове Breakbeat, Хаус и други най-различни музикални течения.

Първото събитие в парти календара на клуба ще е насочено към Liquid и Jump Op Drum and Bass с интересни преминавания към други DnB и Bass жанрове. На сцената ще видим всички артисти на Гръм и Бяс: Kenobi, Panega, Monotype. Champion Sounnd of DnB и Camp Sessions ще са представени от Bruhu и Kickon. Както винаги в подобни мероприятия, в състава на артистите личи и името на Harry Up. Line up-a ще бъде запълнен от Vagabond.

Като всяко голямо парти, и това ще си има Host MC. Добре познатият Chibook ще загрее микрофона, докато колегите му зад пулта ни засипват с бързи ритми.

Пригответе се за дълга нощ! Като за първо парти, откриването на Charlie Sheen няма да приключи сутринта. За краен час на събитието е обявен 12:00, което означава, че ще си тръгнем към обяд.

За да бъде емоцията още по-приятна, откриването на клуба ще е със свободен вход!

Ул. "Стефан Караджа" 26, 22:00 часа, 14-ти февруари. Заповядайте на голямото откриване!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар