Chronic Vibez pres. Operation b2b @ Charlie Sheen (27.02, 22:00)

18+, Вход Свободен

Chronic Vibez отдавна не бяха правили партита в София. Дойде време и те да излязат под "светлините на прожектора". На 27.02 от 22:00 в новото DnB място - Charlie Sheen, момчетата от организацията, подкрепяни от голям брой свои колеги, ще представят Operation B2B.

B2B сесиите отдавна се смятат за висшия пилотаж в DnB миксирането. В b2b не само, че трябва да следиш изпълнението ти да е изпипано докрай, но и трябва да си паснеш с партньора. Това не винаги се получава. Ставали сме свидетели на доста несполучливи b2b сесии. На 27-ми няма да е така! Всички участници в събитието са добре подготвени за случая и са се доказали като страховити b2b изпълнители.

На сцената на клуба ще видим всички представители на Chronic Vibez. Вече дълги години един до друг зад пулта, Krivak и Charoday са се доказали като успешен DnB дует (това прозвуча естрадно). Fiks ще си партнира с Faith - neurofunk касапницата ще е на лице. Четвъртия член на организаторите - Gomez ще трябва да намери общ език със смазаната машина Smartech. Broozy и Seismologist от Next Station ще запълнят line up-a с оттренирано сътрудничество зад пулта.

Артисти:

Krivak /Chronic Vibez/ -b2b- Charoday /Chronic Vibez/

Fiks /Chronic Vibez/ -b2b- Faith /Warfare/

Gomez /Chronic Vibez/ -b2b- Smartech /FSS, Target Dog/

Broozy /Next Station/ -b2b- Seismologist /Next Station/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар