BassBox pres. Love Hard - Old Hard Techno - Scranz @ Alcohol (05.03, 22:00)


Миналият месец BassBoxCrew напомниха за себе си чрез силно парти в клуб Alcohol. Въпреки, че партито беше в средата на януари (а всички знаем, че това не е предпочитан месец за партита) и в делничен ден (четвъртък), публиката беше на ниво и почти изпълни клуба.

В началото на месец март (5-ти, четвъртък), BassBox ще организират ново парти. Клъбът е същия - Alcohol, но този път стилът на партито ще е различен. Вместо на тежък DnB с Hardcore вметки, този път момчетата ще заложат на Schranz и Hard Techno. Също като на първото BassBox парти за годината, и този път ще има стабилна доза Industrial (в специален сет).

Друга промяна ще е цената на входа. Този път той ще е свободен. DJ-ският състав обаче е почти същият. Обичайните заподозрени ще са на лице: Izsteria, D-Mental и Harsher. Към тях ще се присъедини и добре познатия Nobody. Новите имена в случая ще са Аutomation Solutions и Psy-Entist.

Началният час на събитието е 22:00 часа.

Артисти:

Nobody
Facebook
Soundcloud

Izsteria
Facebook
Soundcloud

D-Mental
Facebook
Mental Disorder Recordings

Harsher
Facebook

Automation Solutions
Facebook

Psy-Ent
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар