Bass Blog Mix #10: Интервю с Cuntroller


Рубриката Bass Blog Mix вече стигна десетото си издание. За разнообразие на читателите, юбилейният микс няма да бъде DnB. Ще се потопим в дебрите на хардкор музиката. За това ще помогне Cuntroller, който е подготвил специален сет, изпълнен с високоскоростни speedcore и breakcore тракове.

Cuntroller е типичен представител на underground музиката. Въпреки, че участва на почти всяко парти, той е оставил блясъка и известността далеч от себе си. Изключително земен и скромен, Cuntroller успява да е приятел със всички. А музиката му? Тя говори сама за себе си. Високоинтензивни сетове с разнообразни тракове и динамика. Пламен познава в детайли всички аспекти на "тегавите" стилове, което е причината за голямата пъстрота в миксовете му.

***************************
***************************

Interview:


Bass Blog [BB]: Здрасти! Представи се с няколко думи!
Cuntroller [CR]: Здраве желаем!
Кръстили са ме Пламен. Не съм решил още как да се казвам…
Неосъждан. Неженен. Ненормален.

BB: Каква музика предпочиташ и с кква музика се занимаваш?
CR: Слушам АБСОЛЮТНО всякаква музика. И харесвам голяма част от нещата, които
Слушам. За мен музиката не се дели на стилове, подстилове или бързина… Когато нещо е хубаво, няма смисъл човек да си криви душата и насила да се старае да не му хареса…

BB: От колко време си DJ?
CR: Не се възприемам като DJ. Просто се забавлявам и се опитвам да забавлявам хората, които са дошли с желанието да избухват на парти.

BB: Продуцираш ли?
CR: Рисувам на Fruity Loops понякога, но мисля да се занимавам и по-сериозно с продуциране в близкото бъдеще.

BB: Как оценяваш хардкор сцената в България?
CR: Със сигурност не мога да дам обективна оценка, но субективната ми оценка е – ОБИЧАМ Я!!!
Евала на всички хора, които организират партита и позволяват на феновете да се забавляват.
Благодаря най-искрено на големите имена от българската сцена, които правят възможно това да видим тук и големите световни звезди, които сме слушали и не сме се и надявали да чуем на живо!!!

BB: Участваш често на партита. Виждаш публиката от близо. Какви хора посещават хардкор партита?
CR: Опитвам се да бъда съпричастен на колкото се може повече събития. Евалата и на хората, които ги очакват със същото нетърпение като мен!!! Да сме живи и здравии и да посещаваме все повече и повече събития. И най-вече много, много здраве на организаторитем 'щото без тях сме за никъде!!!
И специално искам да благодаря на хората, които се гримират или обличат по особено изразителен начин! Тяхното присъствие допринася за повишаването на настроението и ми напомня, че не съм слязъл до магазина за хляб, амии наистина присъствам на парти.

BB: Какво да очакваме скоро от теб?
CR: Определено още нищо не сте видели! Хахаха! Тепърва започва сериозното присъствие от моя страна не само на музикалната, но и до която се добера сцена, тъй като обичам всички форми на изкуството и се надявам да предам малко поне от тази любов на хората, които имат желание да я приемат и споделят.
В тези трудни за нашето спокойно съществуване времена, определено всички имаме нужда от нежния допир на любящото изкуство, от малко повече позитивно мислене и много повече позитивно отношение на и към околните.
Разделени сме на всякакви случайни принципи в тая мъничка държава. Принципът "разделяй и владей" в Българийката ни работи безотказно. А на Народното Събрание пише 'Съединението прави силата'. Та се надявам да позволим на изкуството и в частност на музиката да бъде това, което да ни съедини, а не поредното разделително звено…


BB: Какви тракове си подбрал в сета?
CR: Готянки!

BB: Пожелай нещо на читателите на Bass Blog /by DutZie/.
CR: Пожелавам на всички здраве, най-важното!!!
Да развиват в себе си позитивната енергия и да я предават на околните. Да не си развалят отношенията с приятели и познати за незначителни неща. Да поддържат приятната атмосфера на партитата, тъй като само там може да сме единни и да се забавляваме като равни.
Да обичат и да се радват на своята любима музика, вместо да плюят по други стилове и фенове. Както винаги съм казвал: “Вместо да мразиш чуждото, обичай своето!!!”
Аз обичам и чуждото, но не мога да карам близките ми да се насилват извън себе си… и се съобразявам до колкото мога…
За това не се опитвайте да се налагате, а приемайте другите, защото живеете с тях. По-добре в разбирателство, отколкото в спор.
Обичайте се и се подкрепяйте! Тая държава ние трябва да я оправяме!!!

***************************
***************************


Очаквайте съвсем скоро Bass Blog Mix #11, който ще е дело на KickOn. Веднага след него следва сет и интервю от Omen.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

2 comments :