XoniC, Soulization & Trombobby @ Backyard (29.01, 22:00)


Mиналата година, в бар Backyard, се случи едно доста интересно събитие. Без никаква тренировка, на сцената на бара излязоха DJ, барабанист и тромбонист. В резултат се получи една страхотна импровизация, която ще се запомни дълго. Ако не сте успели да присъствате на това събитие, триото ще направи ново представление.

В четвъртък (29.01), на същото място (bar Backyard), Xonic, Soulization и Trombobby ще представят втора серия на своята странна, но сполучлива колаборация. Началото на събитието е 22:00 часа. Входът е свободен.

XoniC е представител на голямото Camp Sessions семейство. Познавач е на новия Drum and Bass и стария хип-хоп и винаги е готов за изненади зад пулта. Soulization e соло барабанист, който често участва в подобни импровизирани сценични представления. Неведнъж е доказвал добър синхрон с електронният ритъм, особено в изявите му с друг хип-хоп DJ - Raw Land. Trom Bobby е от младите тромбонисти. Част е от групата Southwick и познава и пресъздава пълната красота на джаз музиката.

Тримата отново ще представят няколкочасов (до сутринта) музикален маратон, за който няма да са влагали дори минутка в тренировки и репетиции. Бъдете там, за да усетите магията на събитието!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!