Swollen Members @ MixTape 5 (27.02, 21:00)

Билети: TicketLogic
Годината започва по смазващ начин в хип-хоп отношение. Вече минаха няколко качествени рап партита на локално ниво, а силните неща тепърва предстоят. В края на януари ще се проведе Representa Hip-Hop Fest с над 10 гости от чужбина. В средата на февруари (13-ти), бруклинският титан Necro ще разцепи със стил във Fabrica 126. На 27-ми февруари, канадците от Swollen Members идват в пълен състав в България.


Swollen Members ще гостуват в София по покана на Phat Bride Productions. Миналото лято организацията покани Madchild, а сега стои зад цялото европейско турне на бандата. Участието е насрочено за 27-ми февруари и ще се проведе в MixTape 5.

Освен Swollen Members, гост ще е и Tragic (Philly Moves), който ще представи подгряващ сет преди канадските звезди да излязат на сцената. Както винаги, ще звучи и качествен български хип-хоп. Родни участници в събитието ще са ФАРСSofia Finest и Жлъч / Гена, които наскоро представиха своя нов албум - "Удар".

Гости:

Swollen Members

Tragic
(Warm Up сет)

Български участници:

ФАРС

Sofia Finest

Жлъч / Гена

27-ми февруари (петък) от 21:00 в клуб MixTape 5. Билетите са на цена 15 лева (25 в деня на събитието) и се продават в мрежата на Ticketlogic.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар