Ragga Muffin (Bob Marley Edition) @ 4 Стаи (6.02, 22:00)


Идва 6-ти февруари, а както знаете тогава се празнува Рожденият ден на Боб Марли. Следващият месец се навършват 70 години от рождението на легендарния изпълнител. По този повод се организират редица реге събития или събития с ямайска насоченост.

Едно от тях ще се проведе в Бар 4 Стаи. Момчетата от Ragga Muffin събират своите фенове за да отдадат почит на големия Боб Марли. Музикалната насоченост ще е обвързана с творчеството на артиста. Освен оригинални негови песни, ще бъдат чути и редица интересни джънгъм буутлези на вечните му хитове.

Зад пулта ще са трима доказали се DJ. Prize, Sava и XoniC ще забавляват феновете в бара до зори. Ще има и много изненади и приятни емоции.

Начален час на събитието е 22:00 часа. Входът е 5 лева, като дамите влизат безплатно до 00:00 часа. Промоция има и за всички, облекли тениски с лика на Боб Марли. Те също ще получат свободен достъп.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар