Parental Advisory #2 @ 4 СТАИ

Минаха два месеца от първото издание на поредицата Parental Advisory. Тогава огромна част от големите български Hip-Hop изпълнители взривиха с рими клуб 4 Стаи.

Време е за второто издание на събитието. Този път обаче няма да се набляга на доказани хип-хоп изпълнители, а всичко ще зависи от уменията на най-добрите freestyle-ри.

След предварително записване, всеки нахъсан рапър, който мисли, че има бърза мисъл, може да покаже своите умения на сцената на клуба. Основен критерии за добро представяне на артистите ще е публиката, а големият победител ще получи награда - 100 лева.

Събитието е с начален час 21:00. Самите батъли започват в полунощ. Дотогава ще се наслаждаваме на селекцията на двама от най-добрите хип-хоп DJ в страната - Akasha и H3mpz. Зад микрофона ще е тоталният класик Negy от FARS.

Състезанието ще протече в три кръга:

Първи кръг: индивидуален 2-минутен фрийстайл. 10-те най-добри състезатели ще преминат във 2-ри кръг.

Втори кръг: 1v1 battle. 5 двойки, избрани на случаен принцип. Всеки един от опонентите ще има минута да покаже, че е по-добър от човека срещу него.

Трети кръг: Двамата най-добри от втори кръг ще се изправят в пряка битка, за да определят победителя в състезанието. Всеки участник има на разположение 2 минути.

Дата: 22-ри януари
Място: 4 Стаи
Час: 21:00
Вход: 3 лева до 23:00 / 5 лева след 23:00 / За участници - свободен.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!