Noisekick @ Party Center 4km (28.02, 22:00)

Добавете надпис
Noisekick е абсолютен психопат, както на сцената, така и в студиото. За това свидетелстват множеството му нечовешки релийзи и ентусиазираната публика по време на негови партита.

Холандският продуцент е известен с бързият си стил. Освен като хардкор, Noisekick е известен повече и като terror и speedcore изпълнител. Негови тракове са издавали най-големите лейбъли в бизнеса.  

Noisekick е един от малкото speedcore артисти, пробили в холандската марка Masters of Hardcore. "По-бърз от бързите в Холандия." - така продуцентът описва себе си, а това е гръмко описание, имайки в предвид какви артисти има в Ниската земя.

Но Noisekick далеч не преувеличава и неведнъж е доказвал твърдението си както с тракове, така и с мощни сетове.

В дългата си кариера Noisekick e бил част от най-големите събития в Централна и Западна Европа. Неговото участие на масовите фестивали Defqon 1, Dominator, Thunderdome и много други е гарантирано.  

Noisekick дори пробива и на изцяло frenchcore фестивали, където публиката го приема доста добре. Някой ще каже, че холандецът умее да варира със стиловете - terror, french, speed, hard. Това обаче не е така, защото Noisekick има уникален стил, който се връзва перфектно с всяка концепция.

Причината Noisekick да дойде в България е покана от страна на Gabbafreakz. На феноменалното парти, което правят, колосите на българският хардкор празнуват Рожден ден. На 28-ми февруари организацията празнува своето 9-годишно съществуване. Членовете на Gabbafreakz ще се включат подобаващо в партито. Почти всички артисти на организацията ще са в състава на ударното събитие. Ще присъстват и част от най-силните хардкор/спийдкор DJ и продуценти в страната.

Артисти:

Noisekick (NL)
Facebook
Official Site

Shano DJ
Mokushi

Redish
Sorce & Gabber Van Dahl
Nikola Marinov & sm1rt

Fit & Talasum
Darkgabber

Cuntroller & Scumbo


Ще се лее тежка електронна музика. Единственото място, което може да поеме толкова много агресивни кикове е Party Center 4km. Събитието е с начален час 22:00. Билетите са в продажба в мрежата на TicketPro.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!