NECRO @ Fabrica 126 (13.02, TBA)


Phat Bride Productions не ни оставят на мира! Началото на годината е доста силно в хип-хоп отношение. Вече официално са обявени цели две големи събития на организацията: Representa Hip-Hop Fest (31.01) и Swollen Members (27.02).
Освен това, по покана на Phat Bride Productions, на 13-ти февруари в София ще гостува една от звездите на американската хип-хоп сцена - Necro.


Necro (USA) се завръща в София след няколкогодишна пауза. Предишното участие на американеца на българска територия беше през 2008-ма. Визитата на бруклинският артист в столицата ще е част от февруарското му турне в Европа - The Tormentor Tour. По покана на мощните Phat Bride Productions, рапърът ще взриви и българската публика, така както го е правил във всички точки по света, където е участвал на живо. Участието е насрочено за 13-ти февруари и ще се проведе във Fabrica 126.

Гост:

Necro (САЩ)

Български съпорт:

Bisollini (King Size, България)

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на TicketLogic.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!