Ivan Shopov - 'Lights & Shadows' (Закриване) и Ableton Workshop

Първият месец за годината е доста натоварен за Иван Шопов. Артистът има куп ангажименти за международни лейбъли и ще участва на редица големи DnB събития през януари. За съжаление няма да можем да се насладим на COOH на 16 години HMSU. За сметка на това Иван ни е подготвил доста активности в следващите дни. Те няма да са свързани с Hardcore DnB псевдонимът му, но пак ще покажат голям аспект от всестранноо творчество на артиста.

Първата активност е свързана с изложбата Lights and Shadows в SOHO. На 09.01 eкспозицията ще бъде закрита по подобаващ начин.

На 15.01 ще имаме възможност да вникнем по-надълбоко в тайните на успешното продуциране.
Изложбата 'Lights & Shadows' показва огромна част от творчеството на Иван Шопов. Почти всички детайлни графики на роденият в Троян артист са разположени върху площта на три етажа в къщата на SOHO в София. Освен творбите с молив и туш, Иван представя и цветни акрилни платна, които също се радват на огромен интерес.
Изложбата ще бъде официално закрита на 9-ти януари (петък) със специалното участие на пълният състав на БALKANSKY LIVE (Теодосий Спасов, Иво Хростов и Иван Шопов). Двучасовият музикален спектакъл ще започне в 19:00. Присъстващите ще имат възможност да чуят както любимите си тракове, така и нови, неизпълнявани неща, които ще бъдат поместени в новият албум на триото.

Следващата седмица, в четвъртък (15:00), със съдействието на Централен фонд за стратегическо развитие към НБУ, Иван ще изнесе поредният си Ableton семинар, на който ще представи доста интересни възможности на програмата. Семинарът е предназначен за по-напреднали в продуцирането (встъпителните обяснения за функциите на програмата ще бъдат пропуснати). В Театралната зала на НБУ ще бъдат представени основните принципи при завършване DnB или Dubstep трак (структура, мастеринг, композиция).

Началният час на поредният Ableton Workshop е 17:00. По план ще продължи 4 часа. 

Входът за двете събития ще е свободен
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!