Ganjah Blaze IV @ MixTape 5 (17.01, 21:30)


Регето е първообраза на всичко. Цялата басс музика (за която пише Bass Blog /by DutZie/) е започнала от регето. Именно за това в платформата сме отворени към всичко по-интересно в ямайската култура.

Първата статия за годината на реге тематика, която Bass Blog публикува, е свързана с четвъртото издание на Ganjah Blaze. Следващата събота (17.01) от 21:30 в столичният MixTape 5 (B-Side) голяма част от звездите на ямайската музика в България, ще представят една мелодична и изпълнена с приятни звуци вечер.


Главен повод за "събирането" е представяне на ново видео. Клипът е върху песента "What a thing" на NDG_D и Kappa Irie, която е част от новият албум на Даниел - "Friends". Дискове с творбата ще бъдат достъпни за покупка по време на събитието.
Освен NRG_D и Kappa Irie, с автентични реге вокали ще ни зарадва и Sen I. DJ съпортът също ще е мощен. Интересни сетове ще представят Samity и Fall Monke. В четвъртото издание на Ganjah Blaze ще бъде включено и живо музикално изпълнение (live band). За това ще се погрижат Upliftah и One Soul.

MCs:

NRG_D
Kappa Irie
Sen I


Live Band:

Upliftah & One Soul

DJs:

Samity
Fall Monkе


Датата е 17.01. Началният час - 21:30. Входът ще се плаща на място в клуб MixTape 5 и е на стойност 5 лева. Ще има и налични CD-та с новия албум на NRG_D, както и щанд с артикули от спонсорите на събитието.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!