Champion Sound of Drum and Bass @ 4 СТАИ (17.01, 22:30)


След силната 2014-та година (особено през месец декември), Chapion Sound of Drum and Bass са готови за силно ново начало. Първото парти на екипа за 2015-та е насрочено за 17 януари. Като по традиция - мястото е бар 4 СТАИ (ул. Ангел Кънчев №1). Началният час на събитието е 22:30. Входът е в размер на скромните 5 лева (безплатно за дами до 12 часа).


Концепцията на вечерта ще е свързана изцяло с най-качественият Дръм и Басс. Нови хитове и доказани стари класики ще озвучат помещенията в 4-стайният апартамент. За да достигне звукът до всички, домакините на събитието ще се погрижат за качествената саунд-техника. Тяхна отговорност са и огромният арсенал от алкохолни и безалкохолни напитки на бара.

DJ на вечерта ще са тримата резиденти на поредицата събития: Bruhu, Crash и KickOn. Освен тях зад пулта ще застане и доказаният ветеран Panega (Гръм и Бяс):

Bruhu
Crash
KickOn
Panega

17.01, събота, 22:30 в нар 4 СТАИ.
Вход: 5 лева (за дамите - свободен до полунощ)
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!