Bob Marley Earthday @ MixTape 5 (6.02, 21:00)


6-ти февруари е световният ден на Боб Марли. Датата съвпада с рождението на най-великият реге музикант. Въпреки, че вече не е между живите, посланието на краля на реге музиката все още обикаля света и грабва сърцата на множество нови почитатели.

В чест на великият музикант, цялата българска реге общественост ще се събере в клуб MixTaope 5, за да отпразнува Денят на Боб Марли по подобаващ начин. Двете зали на клуба ще са пълни с артисти и фенове. По случай 70-годишният юбилей на Кралят на регето, над 70 музиканта ще радват посетителите на събитието.

MixTape Side A е предназначен за live банди. На сцената ще се качат One Soul; Rock a Shock; Rebelites & NRG D; Roots Rocket и Mерудия. Групите ще представят главно свои интепретации на вечните хитове на Bob Marley и малък брой авторски парчета.

MixTape Side B ще е място за изява на реге пионерите Zionlionz: най-известните артисти на организацията, както и най-видните реге DJ и селектори. Те ще бъдат подкрепени и от артистите на Mama Africa.

Ще бъдат представени и много продукти, свързани с ямайската музика, които ще се продават на щанд между двете зали.

Началото на събитието е 21:00 часа. Билетите са на цена 10 лева. Можете да ги намерите в мрежата на TicketLogic.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар