Bass Blog Mix #7: Интервю със Izsteria


Седмият пореден сет в категорията Mix & Interview на Bass Blog /by DutZie/ е готов. Негов автор е тежката машина Izsteria. Членът на BassBoxCrew се е постарал да покаже тежката страна на DnB на всички слушатели.

Izsteria е известен със своя агресивен стил. Като член на BassBoxCrew, той е почитател на Hard Bass и Crossbreed. В следващите редове артистът ще каже няколко думи за организацията, за любимата музика, за себе си и за целите си.

Насладете се на тежкия микс, изпълнен с Hardcore DnB, Crossbreed и Industrial!

***************************************
***************************************

Interview
Bass Blog [BB]: Здрасти! Представи се с няколко думи!

Izsteria [IZ]: Роден съм в Сoфия, на 25 години... Обичам нощния живот. Запален съм още от детските си години по електронната музика... Най-интересното е, че ме запали SPEEDCORE като цяло. Ето едно от главните имена – Loffciamcore. В последствие музикалната ми култура започна да се развива към TERROR, INDYSTRIAL, frenchcore, както и HARD TEK, а слабостта ми е HARD TECHNO _ SCHRANZ. И така се заформи моя стил, който е типичен за Indystrial - hard DNB.


BB: Известен си с доста брутален и твърд DnB стил. Как се запали по него?

IZ: Винаги съм имал чувство в сърцето ми за mixing. Просто по едно време товлко стана силно чувството, че започнах 1 - 2 mix-a. В последствие станах силен на BASSBOX и оттам започна страстта за Crossbreed !!! и индустриал.

BB: Разкажи малко за кросбрийда. До скоро беше доста популярен в световен мащаб, а в последно време почти изчезна.

IZ: Crossbreed  e стил, който в никакъв параграф не бих казал, че затихва или изчезва. Това е жанр, който набира доста скорост... тепърва има много изпълнители, които се трудят здраво за този жанр. Има широко приложение на GABBER сцената и доста световни имана има, които има какво да вкарат в mixing  Crossbreed. Например:  Partyraiser, Drokz, Angerfist, Darkcontroller... както и много др.

BB: Кои са то любимите артисти?

IZ: The Outside Agency,  Igneon System, AK Industry, N-Vitral, Deathmachine, I:Gor, Ophidian, Sei2ure, Synapse, Hellfish, Dolphin, Gancher & Ruin, COOH, LOOH... и още много

BB: Член си на BassBoxCrew. Разкажи малко повече за организацията.

IZ: За момчетата от BassBoxCrew предстоят промени. Не бих искал да ги споделя преди да са реалност, сами ще ги разберете. 


BB: Миналата седмица организирахте първо парти от доста време. Защо ви нямаше толкова месеци в календара със събития?

IZ: Както казах има доста промени и то драстични. За тази година имаме идея за парти с гост от световен мащаб. Това зависи много от феновете и тяхното присъствие на нашите локалки!!! 


BB: Продуцираш ли? 

IZ: Не, имам планове да започна и пак намесвам феновете – от тях зависи да ме мотивират!!!


BB: На кое парти в световен мащаб би искал да участваш?

IZ: На парти на Madhouse Recordings, естествено на PRSPCT, Yellow-Stripe, positionchrome!!!

BB: Какви са амбициите в творчеството ти? Къде виждаш себеси и BassBox след 5 години?


IZ: Това е доста дълъг период от време. Първо ЖИВИ И ЗДРАВИ. Ами виждам се като Продуцент нецелящ да прави състояние от музика, а да радва с нея хората по света. Разбира се за всичко трябват вложения. А относно организацията – виждаме я на нивото, което да привлича млади и талантливи хора към нас, които искат да правят HARD MUSIC и най-важното – да правят всеки един фен истински щастлив.


BB: Пожелай нещо на феновете си и на читателите на Bass Blog /by DutZie/!

IZ: Съвсем откровено: по-малко наркотици, повече истинска еуфория, за да могат да оценят на 100% музиката ... Против това съм да се прекалява с каквото и да било ...Пожелавам им всичките им любими артисти да дойдат на нашата сцена :) :) :)

***************************************
***************************************
***************************************
***************************************

Съвсем скоро очаквайте нови миксове за Bass Blog /by DutZie/ от различни артисти. Повече информация ще бъде обявена съвсем скоро.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

2 comments :