Bass Blog Mix #5: Интервю с H3z0


Bass Blog /by DutZie/ вече започна своята активност за 2015-та година. След сета на Gembas, ще ви запозная с творчеството на още един млад артист - H3z0. Той е надежден DJ и продуцент, занимаващ се с доста голяма палитра от Басс и DnB стилове. Фактът, че не е от София (а всички знаем, че DnB е развит главно в столицата), а от гр. Бяла, го прави неизвестен за голяма част от феновете. Въпреки това Кристиян притежава страхотни умения и широк поглед върху музиката. Предлагам ви кратко интервю и сет от артиста, чрез които можете да се запознаете по-добре както с него, така и с творчеството му.H3z0

*********************************
*********************************

Interview:

H3z0
Bass Blog [BB]: Здравей! Представи се с няколко думи!
H3z0: Казвам се Кристиян. От град Бяла (варненско) съм, а сценичното ми име е H3z0. :)

BB: От колко време се занимаваш с DnB

H3z0: Занимавам се с Дръмец от може би 4 години някъде. Слушам го още от 2008, но започнах да продуцирам през 2010-2011 година !

BB: Какъв DnB предпочиташ?
H3z0: Предпочитам всякакъв дръм, но на сърце ми е най-много Jump Up-а, след това е Neuro-то.

BB: Продуцираш ли?
H3z0: Продуцирам да, но в момента съм в застой с продуцирането, скоро ще има нови продукции!

BB: Занимаваш ли се с други музикални стилове освен Drum and Bass?
H3z0: Естествено, продуцирах Дъбстеп по едно време, след т'ва пробвах да смеся малко hard techno с Big Room и взе че ми се получи мега доброто тракче от което съм много доволен!

BB: Ти си от Бяла. Как се развива сцената в този район?
H3z0: Сцената в района не е много добра за мен, поради причината, че хората тук не слушат много тази музика, но ще дойде деня когато ще ги зарибя всичките, хах.

BB: Какви са ти плановете за в бъдеще?
H3z0: Плановете са ми по скоро мечти :D . Искам да се кача поне един път на сцена с Cooh, Konspirator и останалите главорези от HMSU.

BB: Пожелай нещо на читателите
H3z0: Пожелавам ви да сте все усмихнати, добри с хората около вас, да слушате повече басс и да четете блога на Dutzie, защото е единствения блог който предоставя информация за басс сцената в България!

***********************************
***********************************

BBDMIX005 by H3z0 by Bass Blog /By Dutzie/ on Mixcloud


До края на месеца ще можете да чуете сет на Hardinal V, с който ще бъде разнообразен DnB звукът. Идеята на Bass Blog /by DutZie/ е да ви представи още три сета през февруари. Авторите на тези миксове ще научите съвсем скоро.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!