[Album] Funkware - Located on Sunset

Един от водещите rollin' продуценти в България - Funkware, също ни зарадва с ново творчество в началото на 2015-та година. Новият му албум "Located on Sunset" вече може да се закупи като CD.

Зад издаването на албума стои лейбълът Funkstuff Recordings. Изданието съдържа 11 трака, изпълнени с плътни и чисти басс-линии, богата jazz и funky орнаментика и интересни вокални семпли и изпълнения.

Funkware не спира да издава качествена продукция. Неговите ЕР-та са безбройни и винаги предлагат едно и също високо музикално качество. Негови издания са изкарвани както от собственият му лейбъл - Funkstuff Recordings, така и от водещи liquid компании като Goodlooking Records, Vibration, Soul Deep Recordings, Textures Music Group и много други. Творчеството на артиста е добре приемано в чужбина и той отдавна е преодолял границите на България чрез студийните си изпълнения.

Потопете се в дълбините на качественият Drum and Bass, като закупите копие от лимитираната серия дискове. Това е добро решение да забравите студа навън и да се отдадете на топлината на чувствените и топли тракове в изданието. В момента албумът може да се намери само в Bandcamp страницата на Funkstuff Recordings, но се очаква скоро да бъде достъпна и в дигитален вариант.Други полезни връзки:

Funkware
Funkstuff Recordings - Facebook


Очаквайте много ново творчество от Funkware и Funkstuff Recordings през 2015-та година! Подкрепяйте българската музика!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!