6 години Camp Sessions @ MixTape 5 (13.02, 22:00)

Билети

Camp Sessions празнуват своя 6-ти рожден ден. Датата е 13-ти февруари, мястото - MixTape 5. Всички DJ на организацията ще застанат на сцената. Ще има и много класни български артисти. Танцувалният DnB ще залее и двете зали на клуба.

Събитието ще има и специален участник от Великобритания. Това е резидент-госта на Camp Sessions - Ed Solo. Причината артистът да присъства толкова често на партита на рождениците е, че той е един от "кръстниците" на организацията. На 13-ти февруари ще бъде поредната му визита в страната.

Въпреки, че събитието се пада в петък (13-ти, както споменах), което се смята за негативна дата, емоциите в MixTape далеч няма да са такива. Освен тоновете танцувална музика, за присъстващите ще има много изненади и награди. Camp Sessions ще се постараят всички негативни мисли, свързани с датата, да изчезнат още от ранните часове на събитието.

Участници:

Ed Solo (UK)
SoundCloud
Facebook

Camp Sessions Crew
SoundCloud 
Facebook

Emil Prize
Sava
XoniC
Crash
KickOn
Bruhu


+ Още

Рожденият ден започва в 22:00 часа. Билети се продават в мрежата на Eventyard. Стойността им е 10 лева. В деня на събитието входът ще се вдигне на фаталните 13 лева.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!