X-Mass Jam @ Backyard (23.12, 22:00)За всички любители на музиката, които ще прекарат празниците в София, Bar Backyard предлага доста интересно събитие. X-Mass Jam ще събере за първи път на една сцена трима артисти с напълно различни виждания за музиката, които заедно ще създадат уникално шоу за публиката.

Специално за вечерта, в бара ще звучи тромбон. Тrom Bobby от South Wick, ще потопи всички в джазово настроение с уменията си. Барабанистът Soulization неведнъж е влизал в полезрението на басс-феновете с изпълненията си на живо, съвместно с различни хип-хоп DJ. Като споменахме хип-хоп DJ, XoniC (Camp Sessions) е точно такъв. Уникална селекция от стари и нови тракове с дълбоко и плътно звучене и страховити рими.

Така в общи линии изглеждат тримата артисти, но какво ще се роди от колаборацията им, може само да гадаем. Или за по-лесно - да видим и чуем на живо в Bar Backyard.

Trom Bobby - Тромбон
Soulization - Барабани
XoniC - DJ

Началният час на събитието е 22:00 часа, а входът за всички меломани е безплатен. Не сте меломан? Влезте в роля!

Следващите интересни басс-събития в бара до нова година ще са Reality Check на 25-ти и Breakalicious Night на 29-ти.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!