Save Ioanna's Life!Любимата българска DnB изпълнителка - Joanna Syze, е подложена на трудно и продължително лечение в САЩ. Както знаете, тя има желание да се прибере в България, но е финансово възпрепятствана. Причината е, че Йоанна трябва да пътува с медицински транспорт - специално легло с нужното болнично оборудване и необходимият болничен персонал. Такъв вид трансокеанско придвижване струва прекалено много пари (35 000 $). Самото лечение също изисква доста средства, което прави медицинският транспорт финансово невъзможен. Йоанна наистина желае да види родината си и да продължи лечението си тук, но има нужда от помощ.

Air Ambulance Flight
Снимка: Google
В България преди няколко месеца беше стартирана масова кампания. Създадоха се много "Help-страници" в социалните мрежи. Огромно количество снимки публикации се харесваха и споделяха. Естествено Facebook съпричастността не доведе до никакви резултати. Йоанна продължава да е в САЩ, а медицинският транспорт продължава да изисква финансови средства, а не харесвания и коментари.

В страната няколко момчета продължават да правят всичко възможно, за да изпълнят мечтата на Joanna Syze. Апелите от страна на страницата Save Ioanna's Live не спират. Бяха организирани и две партита, на които можеше да се помогне под формата на благотворителност. Имаше успех, но минимален и форматът с благотворителните партита беше забравен.
Но борбата продължава! Освен чрез страницата Save Ioanna's Life, средства се набират и по следните начини:

>>> GoFundMeкъдето средствата се набират чрез клик.

>>> Чрез закупуване на албума Rodina от сайта AdNoiseam (свалянето на траковете и споделянето им през YouTube няма да помогне в случая)

>>> Чрез дарителска сметка:

Daniela Ivanova Borovska

Alpha Bank - Bulgaria

IBAN BG98CRBA98981030023639


Графит в Амстердам (автор: Danny Recal):


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!