Дръм и Басс Лавина @ Playground (Paradise Mall)


Декември е месец, изпълнен с празници. Освен тях има и доста интересни партита. В София ще гостуват Cern, 3-ма артисти на Position Chrome, ще се случат голямо количество басс-партита. За капак на всичко, малко след Коледа се очаква бедствие! DnB бедствие! На 27-ми декември клуб Playground (Paradise Mall) ще бъде засипан от Дръм и Басс Лавина!

Основни доставчици на Drum and Bass за бедствието ще бъдат гостите от чужбина: Jaydan (UK) и Roy Green & Protone (AT). Организатори на събитието са ветераните от Гръм и Бяс, а освен тях на сцената ще има голям брой силни български артисти.

********************************************************
АРТИСТИТЕ:

********************************************************

Jaydan (UK)
Jaydan (UK)
Smokin' Riddimz // Real Playaz // Loww Deep Down

Jaydan пристига за първи път в България. В 15-годишната си кариера като Drum and Bass DJ, британецът е гостувал почти навсякъде. На 27-ми декември ще е първата визита на артиста в страна от Балканския Полуостров.
Джейми Купър (както е истинското име на артиста) се занимава с миксиране още от ранна тийнейджърска възраст. Преди цели 15 години започват първите му стъпки като DJ на локални партита в родният Ланкастър. През годините славата на Jaydan расте главоломно. Артистът се превръща в едно от най-търсените имена на Острова и редовно участва в програмата на легендарни лейбъли от ранга на Formation Records.
В началото на кариерата си, Jaydan (заедно с Detro) е част от DnB дуото Disfunktion. Почти паралелно със стартирането на индивидуална кариера, младежът започва да се пробва като продуцент. Джейми издава за някои от най-значимите британски лейбъли Ganja Records, Real PlayazPropaganda и Blueprint. От 2007-ма година, Jaydan се изявява успешно и като създател и собственик на собствена звукозаписна компания - Smokin' Riddimz.
Траковете на Jaydan редовно намират място в сетовете на най-големите световни звезди в DnB. Правил е доста успешни ремикси на редица именити артисти. Неговите сетове редовно звучат по големите британски радиа BBC Radio 1, Kiss FM и BBC 1 Extra. Jaydan е взривявал публиката навсякъде по света. На 27-ми декември ще го направи и в България. Гответе се!

***********************

Roy Green & Protone

Roy Green & Protone (АТ)
Innerground // Fokuz // Liquid V // Dispatch // Soundtrax // Intrigue // Rubik

Roy Green е ветеранът в дуото. Той се занимава с Drum and Bass от близо десетилетие. Въпреки, че създава страхотни тракове, австриецът се съсредоточава главно върху усъвършенстване на уменията си зад пулта. Roy Green е абсолютен майстор на микса. Сетовете му се характеризират с динамика, наситеност страхотна хармония. 
Австрийският продуцент е обиколил света. Пускал е в клубове и на фестивали в Нова Зеландия, Австралия, Южна Африка и Европа. Преди няколко години артистът дори посещава съседна Турция. 
От 2010 насам, Roy Green работи заедно с младият си колега и сънародник Protone. Двамата артисти откриват много общи черти един в друг относно музиката, която харесват, продуцират и пускат на партита. Още от първите им общи колаборации се вижда, че двамата си пасват много добре в музикално отношение. Въпреки кратката история на дуото, "Roy Green & Protone" се превърна във всепризната марка в световния Drum and Bass.

***********************

FAITH
Underground Warfare

-b2b-

DarkTechnik
SOHOFaith и DarkTechnik застават за пръв път един до друг в съвместен back-2-back сет. Двамата съименници имат доста съвместни участия в различни партита през годините, но винаги са били разделяни в програмата.

Faith е от новата вълна DJ. Кариерата му започва през 2007-ма, но започва да става популярен през 2010. За това кратко време Георги е участвал в огромен брой големи партита и е показвал страхотни умения зад пулта и добро усещане за neurofunk микс. От по-малко от година Faith се справя успешно и като продуцент, създавайки лейбъла Warfare Recordings.

DarkTechnik отскоро се занимава с DnB. Преди това Георги изгради име като един от водещите български Techno артисти. DTK обаче е завършен DJ и познава техниките на миксирането много добре. Въпреки, че от скоро е в Drum and Bass средите, сетовете му са завладяващи за публиката. Стилът на DarkTechnik е съсредоточен върху смесване Dark и Neurofunk парчета, но винаги можем да очакваме изненади от него.

Със сигурност Георги и Георги ще ни поднесат страхотно миксиране на уникални парчета и ще качат настроението в Playground до тавана. Kaкъвто и стил да са ни подбрали, със сигурност ще останем доволни от представянето им!

 BRUHU
-b2b-


CRASH


Представителите на Camp Sessions - Bruhu & Crash, ще покажат своя музикален стил на 27-ми декември в клуб Playground. Двамата артисти са добре познати на феновете, главно с участията си в бар Backyard. Освен в заведението на ул. "Шишман" №22, двамата артисти са участвали в редица големи и локални партита и са се качвали на една сцена с част от най-големите имена в световния Drum and Bass и Breakbeat.

Освен като представители на Camp Sessions, двамата артисти ще представят за пореден път и проекта си Champion Sound of Drum and Bass. Марката вече няколко години се забелязва на DnB сцената, но в последно време партитата и участията им стават все по-чести. По време на Дръм и Басс Лавина ще имаме шанса да чуем новият поглед върху музиката на двамата артисти, посредством новият им проект.

***********************


Future Sounds of Sofua е сред младите български организации. Въпреки, че е създадена едва през 2010-та година, марката FSS бързо се превърна в една от водещите на българската DnB сцена. Членовете на екипа са сред добре познатите и уважавани имена в Дръм и Басс средите. Въпреки, че организацията е създадена скоро, артистите в нея имат огромен опит както в участието, така и в организирането на партита.
Преди два месеца, организацията официално се превърна в лейбъл, като пусна на пазара първата си компилация, която Bass Blog описа още в първите си статии.

На Дръм и Басс Лавина двамата артисти от FSS, които ще забавляват публиката са Phirah и PreSize. Те са типични представители на концепцията, която наложи Future Sounds of Sofia като своя запазена марка и стилова линия. В b2b сетовете на двамата артисти могат да се чуят най-новите minimal DnB парчета, както и много силни Liquid тракове. Няма да е изненада ако на общия фон се чуе и някое neurofunk парче. Със сигурност Phirah и PreSize ще раздвижат публиката и ще се впишат по страхотен начин в общата пъстрота на събитието.

***********************


Резиденти на събитието са представителите на една от най-старите DnB организации в страната - Гръм и Бяс. Въпреки, че са неизменна част от събитията на родната сцена, това е първото голямо събитие, което се организира от този екип. За сметка на това мащабът на партито е огромен. Цели 10 български DJ, 4 МС-та, 3-ма гости от чужбина ще излязат на сцената в столичният клуб Playground.

Представителите на Гръм и Бяс ще бъдат Kenobi, Panega, Monotype и Harizata. Стилът на артистите се върти главно около JumpUp. Harry е сред breakbeat пионерите в страната. Въпреки това, опитът на тези DJ гарантира, че сетовете им ще са повече от разнообразни.

***********************
***********************

Партито ще бъде подгрявано от цели четири МС-та. За доброто настроение на публиката ще се погрижи хип-хоп изпълнителят Chibook. Реге настроение ще вкарат Jahmmi Youth и Bashment. А специално за събитието от Барселона идва MC Primitif, който ще допълни четворката със страхотни рими със средиземноморски полъх.

Всички предпоставки за образуването на масивна лавина са на лице. От една страна имаме високите децибели на саунд-системата, а от друга - покачването на температурата вследствие изпълненията на всички участници. Метеоролозите съобщават, че не е нужно да търсите укритие от бедствието, а организаторите препоръчват да се отдадете изцяло на засипването с тонове качествен Дръм и Басс.


********************************************************
КЛУБЪТ:
********************************************************


Playground е разположен в Paradise Center. Клубът се е превърнал в любима дестинация на много хора със събитията, които са организирани в него и богатият набор от електронни игри. Специално за партито, мястото ще бъде изцяло украсено с визията на Дръм и Басс Лавина.

Клубът ще има специална VIP зона, в която организаторите са приготвили интересни изненади за посетителите:

- Собствен бар, обслужван от пресонала на Bar Backyard. Освен усмихнатите бармани и абсолютно разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, ще бъде осигурен и интересен кетъринг.

- Удобни сепарета и бърз достъп до терасата (най-близката зона за пушене).

- Достъп до любимите артисти. VIP зоната ще представлява своеобразен "backstage".

- Още много интересни екстри и изненади.

********************************************************
БИЛЕТИТЕ:

********************************************************
Билетите за Дръм и Басс Лавина могат да се намерят в мрежата на Eventim.bg

Ценови категории:

- Стандартни билети - 15.00 лева
- VIP билети - 30.00 лева
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!