Out of Space Tour 2014


След големият фурор, който направиха в Пловдив (клуб "Библиотека" на 6-ти декември), участниците в тазгодишното издание на Out of Space Tour са готови да взривят и София. На 13-ти декември, в събота, столичният бар ZAR ще бъде изпълнен с истински хип-хоп и социалнозначими послания. Ако искаш да си част от събитието, заповядай след 22:00 часа! Входът за събитието е скромните 5 лева.

Определено лириката ще бъде на ниво и мислите на всички слушатели ще забушуват в главите им. За това ще се погрижат главните участници в събитието: War of the Masses, Alexmall Gem, IMP, Gerata и Bambuka. Специално за съботната вечер, изпълнителите ще бъдат подкрепени от реге машините NRG D и Smoken Boyz. DJ-те също ще са подготвили тонове качествен хип-хоп. Двамата селектори за вечерта ще са Mayo и Brigx.

Турнето Out of Space се превърна в едно от най-значимите български хип-хоп събития за територията на България. Причината е, не само факта, че тоновете хип-хоп са гарантирани. Причината е в посланието, което дават артистите. Сред българското общество се харесват стрелбите, убийствата, "историите от улицата" на добре маскирани бизнесмени. Това може би е една от причините "хип-хопа" ни толкова добре да се кутира в чалготеките в Студентски град. Out of Space Tour обаче не предлага това. Артистите в турнето не са "яките ган'стери с големите оръжия". И затова не се "стрелят" халосни рими. Ако искате да се впуснете в дълбините на социален и означаващ нещо реален хип-хоп, следете датите в календара.

Тази събота - София. Следващите събития ще са във Велико Търново (19.12 Club Rock'n'Rolla) и Варна (20.12 The Center World). Бъдете част от събитията и подкрепете истинският хип-хоп! За "борещите се с чалгата" (аka "еквивалента на чалгата") си има фенове. Покажете, че имате "багаж" в главата и че чистият хип-хоп не е останал в историята!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!