Нова Година @ MixTape 5


Клуб MixTape 5 е поредното нощно заведение в София, предлагащо интересно решение за посрещане на Новата 2015-та година с много басс-музика. Стиловата насоченост ще е съсредоточена върху Drum and Bass и близките до него стилове. Рядко в клуба са отворени и двете зали за едно и също събитие, но на 31.12 вечерта това ще е факт. Над 10 артисти ще вземат участие в новогодишната забава. Ще има цели 12 DJ и едно MC. Забавлението ще е гарантирано и е препоръчително да посрещнете 2015-та година в приятната обстановка на MixTape 5.

Side A:

Monk /Manners/
Bashment /Manners/
HarryUp /Breakalicious/
Bruhu /Camp Sessions, Champion Sound of Drum and Bass/
Prize /Camp Sessions/
Sava /Camp Sessions/

Стилът в залата ще е насочен към най-горещите DnB тракове, както и към близките до DnB стилове в цялото им разнообразие.

Side B:

L 33 /Eatbrain, Addictive Behaviour, ProgRAM/
Monotype /Double UV Rec., Гръм и Бяс/
Panega /Гръм и Бяс/
Kenobi /Гръм и Бяс, Breakalicious/
DTK /SOHO/
Crash /Camp Sessions, Champion Sound of Drum and Bass/

Залата ще е насочена главно към DnB. Звездата на вечерта L 33 е сред най-добрите neurofunk изпълнители в България. Артистите на Гръм и Бяс отдавна са се доказали като водещи на българската сцена в JumpUp и танцувалните стилове, докато Crash и DTK винаги могат да изненадат с интересен стил и нестандартни решения.

Водещ на събитието ще е абсолютният титан зад микрофона - Chibook. МС-то става все по-добър и по-добър със всяко свое участие, а бързият му речетатив си пасва перфектно с Drum and Bass.

Начален час на събитието: 22:00 часа // Вход: 12-15 лева
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!