Mirizma, Bigbanda & Artmospheric @ Маймунарника (03.01.2015 - 20:00)

Е, вижда се края на 2014-та година. Вече всички събития до 31-ви декември са ясни, по-интересните са описани. Време е да обърнем поглед към предстоящата 2015-та.

Първото интересно парти, което ще се проведе изцяло през новата година е кръстено "Проба за начало" (3-ти януари, събота). Лабораторията е отворена за всякакви експерименти, а лудите учени от Mirizma, Artmospheric и BigBanda са напълно в състояние да забъркат някаква извратена смес за старт на 2015-та. За място на научните опити е избрана дървената постройка на зимния Маймунарник. За да са по-успешни експериментите, ще лабораторията ще бъде оборудвана с допълнителен ... звук!!

Барът на заведението по традиция предлага богат асортимент от всякакви напитки, а варелите и печките извън дървената постройка са добра алтернатива за предотвратяване измръзването на пръстите на пушачите. По традиция, и в двора на заведението ще има колони, така че не се притеснявайте, че ще изпуснете нещо!

Замесени в експериментите ще са следните артисти:

idmt = Kliment & Clinnamint (Artmospheric Crew) - LIVE SET

Трохи (Bigbanda) - LIVE SET

KMN (Mirizma) - Vynil Set

EXo (HMSU, Mirizma)

Zazizazi (Bigbanda)

Scav (Artmospheric)

Вратите на заведението ще са отворени от 19:00, партито започва в 20:00. Вход - 6 лева!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!