ПУСКАЙ ДА СПУСКАМ! (HMSU Локалка) @ 4km, 19.12, 22:00


След огромният фурор, който предизвикаха с 10-тото юбилейно издание на Drum and Jazz, HMSU са ни подготвили интересно събитие за месец декември. Организацията оформят поредната си "локакла" - Пускай да спускам! Пригответе DnB дъските! Пистата ще е на 4-ти километър!

Както по традиция, събитието ще се случи във 4km Party Center. Ще бъдат отворени две зали и форматът с входа ще е познатият от предишните подобни партита - безплатно до полунощ, 5 лева - след. "Локалките" са уникални по своя състав събития. На сцената (или на сцените) се качват изцяло български артисти. Не се залага на гръмки имена и гости от чужбина. Фокусът е насочен върху HMSU артистите и част добрите DJ от страната.
Публиката на тези събития е разнородна. Безплатният характер на "локалките" пълни клубът с не чак толкова запознати с DnB хора, които имат други приоритети пред това да слушат музиката и да се забавляват. Не липсват и настървените ерудити, които живеят за Drum and Bass. В огромната масовка, която се получава в клуба, се виждат всички цветове и дори крайности в DnB културата на феновете. На сцените също е така - различни стилове и страховити сетове.

Пускай да спускам! ще се проведе на сцените на две зали в клуба. Голямата е предвидена за HMSU артисти и хора, които са (и са били) близо до организацията и имат нужните умения, за да създадат приповдигнато настроение у феновете чрез музика. В малката зала ще се чуят изпълненията на различни български DJ, които също могат да създадат уникално парти.

Артистите:

HMSU Room:

Acidtrip /HMSU/
HydraShock /DigitalNIGHTMAREZ/
Konspirator /HMSU, High Roll/
Mocks /HMSU, High Roll, Close 2 Death/
Ogonek /HMSU, Metafiziq/
ЕXo /HMSU, Mirizma/
Targy /HMSU, MMUUZZAA/

и други

All Crews Room:

Ctrl+J /Metafiziq/
Ruji /Metafiziq/
Fiks /Chronic Vibes/
Krivak /Chronic Vibes, In Da Jungle/
Sizmal /Sketchez/
BzzzT /Mirizma/
Izsteria /BassBoxCrew/
Subfreak /Submonks/
Harsher & MC Pako /Techsys Recordings/

Петък (19.12), 22:00 часа в Party Center 4km. Осем часа разтърсващ Drum and Bass. Звукът на събитието ще бъде предоставен от ClearSound!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!