FSS pres. WINTER TALES @ club *MIXTAPE 5*, B-Side :: 26.12


Future Sounds of Sofia не спират да радват феновете си със своята активност. Няма и месец от последното им грандиозно парти с участието на Cern, а вече момчетата са готови с ново предизвикателство пред феновете си.

Въпреки, че организацията е отскоро в музикалните среди (създадена е през 2010), членовете й са врели и кипели на Drum and Bass вече повече от десетилетие. Future Sounds of Sofia за кратко време успяха да изградят своя стил, който е уникален за българския DnB. Minimal и Liquid насочеността на организацията е в пълен контраст на това, с което са свикнали феновете в страната. Въпреки това, FSS винаги пълнят залите и правят страхотни партита. На 26-ти декември предстои поредното им събитие - Winter Tales.

Този път няма да се залага на гости от чужбина. Артистите в организацията ще заложат само и изцяло на своя стил и концепция. Phirah, Presize, Robustus и Smartech ще бъдат единствените участници в събитието, което означава само едно - вечер, изпълнена с интелигентен Liquid и Minimal DnB и леки изненади в близки жанрове. Артистите имат доста нова продукция за показване, както собствена, така и на други продуценти. Ще чуем доста интересни неща.

Future Sounds of Sofia знаят как да създадат страхотно настроение у хората. Не пропускайте събитието!
Входът ще е 5 лева. На самото събитие ще можете да закупите тениска или потник от лимитираната серия на FSS за 2015-та година.
***************************************
***************************************

Предишни статии за Future Sounds of Sofia:

>>> FSS pres. Urban Survival Kit -
Партито!
>>> FSS pres. Urban Survival Kit - Албума!
>>> FSS pres. Cern
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!