Мерудия и DRS @ MixTape 5 (18.12, 22:00)


На 18-ти декември (четвъртък), реге бандата Мерудия ни кани на интересно събитие в столичният клуб MixTape 5. Датата влиза в календара на националното турне на DRS. Очаква ни шумен челен сблъсък между двете близки музикални култури. Римите на Ендо и Митака от край време си пасват добре с реге ридими*, а Мерудия със сигурност знаят как да създават такива. В резултат на колаборацията между двете групи и техните стилове се създава проект Funplugged.

Проектът Funplugged (DRS & Мерудия) за първи път ще бъде представен на живо пред публика. Освен бруталната симбиоза между хип-хоп и реге групите, публиката в MixTape 5 ще може да чуе и други интересни български изпълнители: Jahmmi Youth, Egotrip, Fall Monke селектор и специалните гости от НОКАУТ

Line-up:

22:00 - Fall Monke
23:00 - Egotrip
23:30 - Jahmmi Youth
00:00 - Мерудия
01:00 - Funplugged + Nokaut
02:00 - Nokaut

Събитието ще се проведе на 18-ти декември и е с начален час 22:00. Вратите на клуба ще бъдат отворени от рано - 20:00. Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на TicketLogic.bg. Цената им е 8 лева (стандартни) и 10 лева (в деня на събитието). Организаторите са пуснали и промоция - 3 билета за 20 лева.

Очаквайте още информация за събитието, както и името на "скритият участник"!

*Ридим (riddim) означава инструментал. В ямайската музика често изпълнители записват различни вокали върху един и същи ридим (инструментал).
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!