DnB Дандания @ Маймунарника (09.01, 21:00)


Парти-календарът за 2015-та ще бъде доста наситен с качествен басс. Вече споменах за първото интересно събитие, което ще се случи изцяло през новата година - Проба за начало в хижа Маймунарника в Борисовата градина. Следващото интригуващо парти ще се проведе на същото място - Зимна DnB Дандания.

Данданиите вече се превръщат в успешна серия от събития. В средата на лятото цялата площ на Маймунарника беше запълнена от жадни за DnB хора. Чуха се почти всички течения в любимата музика и всички присъстващи останаха доволни от събитието.

Зимното издание на DnB Дандания предлага почти същият състав, като този през лятото. Broozy и W1zard отново ще застанат заедно на сцената и както винаги ще представят суров и тежък b2b сет. Познато име от лятото е и Metastasys. Младият DJ има широк поглед върху DnB и представя доста разнообразни миксове, изпълнени с neurofunk, techstep и hardcore DnB. С доста по-лек стил на общия фон изглежда Hydrashock, който винаги е готов да покаже новостите в minimal Drum and Bass теченията. Тежката артилерия - Qdro, ще бъде представена от The Seismologist.

Kaто нови (за събитието) имена се забелязват всички представители на Warfare Recordings. Тримата neurofunk артисти рядко застават заедно на една сцена. Изглежда началото на годината не е толкова натоварено откъм лични ангажименти за Faith, Techdown и Pandemic и те ще се включат с пълна сила в събитието.

Зимната DnB Дандания ще си има и водещ - Metamologist.

С този ударен състав, Зимната DnB Дандания се очаква дори да надмине лятната. Дали ще стане така, ще разберем на 9-ти януари от 21:00 часа.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!