Champion Sound of Drum and Bass @ 4 Rooms - 23.12 (Вторник), 22:30


След голямото избухване на 15-ти ноември, Champion Sound of DnB са ни подготвили нова интересна забава. Този път датата е предколедна - 23-ти декември. Поредното издание от серията събития се очаква да продължи силното начало от средата на миналия месец.

За място на събитието отново е избран столичният бар 4 СТАИ. Началният час отново е 22:30, а по традиция, входът за дами до полунощ ще е свободен. За всички останали, посещението ще струва 5 лева, което прави партито почти безплатно.

В сравнение с миналото издание на партито, в листа с DJ са направени някои промени. Този път артистите ще са "само" 4. Към участниците в миналия Champion Sound of DnB - Bruhu, Crash и KickOn, се включва и Emil Prize.

Музикалната концепция за вечерта ще бъде изцяло съсредоточена върху Drum and Bass във всичките му разновидности. Ще бъдат пуснати както най-горещите хитове, така и стари класики от златния фонд на DJ-те. Стилово ограничение няма да има, но траковете ще са съсредоточени върху танцувалните нюанси на DnB.

Line Up:

Bruhu 
Crash
KickOn
Emil Prize.

Пригответе се за една страхотна вечер, изпълнена с любимия DnB! Champion Sound of DnB партитата се превръщат в една страхотна поредица от Drum and Bass събития. Все повече и повече хора пълнят клубовете на техни партита. Скоро марката Champion Sound of DnB ще стане любима за много почитатели на електронната музика.

Champion Sound of DnB X-Bass - 23.12 (Вторник) - 22:30 - Бар 4 Стаи - вход: 5лв (за дами до полунощ - безплатно)
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!