Breakalicious Night @ Bar Backyard (29.12, 21:00)


На 29-ти декември ще се проведе последната за годината Breakalicious Night в Bar Backyard. Танцувалният брейкбийт ще запълни помещението на бара и ще вкара всички в ритъма на музиката. Освен като последно за годината, това събитие е специално и по още няколко повода. На първо място, този месец организацията Breakalicious навърши цели седем години. Точната дата на Рожденият ден беше на 12-ти декември. 7 години организиран breakbeat в България, не е никак зле.

Вторият повод отново е Рожден ден. Празнуващ е един от създателите на Breakalicious - Kenobi. Артистът е един от пионерите в DnB и BreakBeat за България. Още преди много години, направилият име като хаус DJ, Kenobi, организира първите Drum and Bass партита в страната. Освен на Breakalicious, Цветан е основател и на Гръм и Бяс, както и на други музикални организации (някои от които вече не съществуват).

За Рожденият ден на Kenobi ще има много "гости" на Breakalicious. Очаква се много познати DJ да застанат зад пулта. Освен тематиката за вечерта - BreakBeat, ще чуем и много качествени DnB тракове, както и традиционният за Bar Backyard мощен МС съпорт.

Събитието е с начален час 21:00 часа. По традиция за този вид събития, входът е свободен. Практика на Bar Backyard е да не се допускат лица под 18-годишна възраст, така че - носете си лични карти.

Breakalicious
...
With a drop of Love!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!