BassBoxCrew @ Alcohol (15.01, 22:00)

Дълго време BassBoxCrew бяха извън големите събития в парти-календара. През новата година със сигурност няма да е така. Още в средата на януари ще се случи едно от най-тежките събития за месеца - Naughty Shouty Bass Party.

През цялата си история BassBox се славят с тежък и суров DnB на границите (че дори и и отвъд тях) на стила. Не са изненадващи и кросбрийд отклонения, както и типични hardcore вмятания. Момчетата от организацията обичат, когато Drum and Bass е бърз и агресивен.

Първото (надявам се да не е единственото) BassBox парти за годината ще се проведе на 15-ти януари. Клуб Alcohol (пл. "Славейков") ще приюти събитието, както и множеството фенове, жадни за hardcore DnB ритми. Началният час е 22:00. Входът е минимален - 5 лева, като дамите влизат безплатно.

Артистите, участващи в събитието, са доста добре познати на феновете. Техните сетове са звучали на редица партита от повече от половин десетилетие насам. Ето ги всички DJ, които ще забавляват публиката:

BassHazard
D-Mental
Insult aka Nobody
Izsteria
Overdose

Sicktakt

Всички фенове на тежкият DnB са добре дошли! Агресивните звуци ще запълнят всяко пространство в клуба, а подскачащите младежи ще са доста. Дано в Alcohol са се подготвили добре за музикалният апокалипсис, който ги чака на 15-ти януари!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!