BASS Коледари @ MixTape 5 (25.12, 22:00)


Коледуването е стар български обичай, извършващ се на Коледа в часовете от полунощ, до изгрев слънце. Поверията казват, че в тези часове коледарите имат силите чрез песни и танци да прогонят всички лоши свръхестествени същества - караконджули, вампири и зли духове. След изгрев слънце коледарите губят тези свои сили, но всеки дом през който са минали е защитен от тъмните твари.

За да прогонят злите сили през годината, в клуб MixTape 5 ще върлуват Bass Коедарите. Специалните им сили са специализирани в DnB и Bass музиката и със сигурност ще разкарат лошите мисли от клуба за доста дълго време напред. "Песни"-те ще бъдат най-яките възможни басс-тракове, а за танците сме отговорни ние - феновете. Ще е хубаво да оставим злите си мисли вкъщи и да се съсредоточим върху задачата да победим и изгоним "лошите" от един от любимите ни столични клубове.

В този отколешен обичай, главни действащи лица ще са DJ-те Emil Prize и Sava (Camp Sessions), James Bongg (Platform), Dolittle и Jana + Bumbo. Тяхната селекция ще е основното оръжие срещу караконджулите. Голям неуспех за тях ще е, ако преди изгрев слънце се превърнем в зомбита, така че проявете уважение и оставете "тъмните сили" вкъщи. Ако не, не прекалявайте, че няма да се получи ритуала!

Дата: 25.12 // Място: MixTape 5 // Вход: 5 лева

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!