Bass Blog Mix [BBDMIX] стартира със сет на PK8000


Bass Blog /by DutZie/ стартира обещаната серия от миксове. В рубриката ще участват всякакви родни DJ. Ще има сетове от "стари кучета", както и от млади и по-неизвестни DJ. Ще бъде наблегнато на Drum and Bass, но ще се засягат и останалите стилове, за които се пише в блога. Към сетовете ще има и интервю с автора им. Изключение ще прави само сет #000, с който ще започне поредицата.

Тъй като Bass Blog /by DutZie/ е аматьорска платформа и няма никакви права върху сетовете, tracklist-и и download разрешения ще бъдат давани само при съгласието на артистите!!!

Сетовете можете да намерите в MixCloud страницата на блога:

>>> MixCloud

============================================

Първият микс в поредицата е дело на PK8000 и представлява едночасов (57 минути) neurofunk сет.

Няколко думи за артиста:

PK8000 тепърва прохожда в света на миксирането. Петър отдавна слуша Drum and Bass и има огромна колекция от различни тракове. Преди няколко месеца решава да се пробва и като DJ. В резултат на усилията му са излезли два обещаващи Drum and Bass микса, които могат да бъдат чути в личната MixCloud страница на артиста.
За момента PK8000 няма собствени тракове и не е участвал в събития като DJ. Съдейки по качествата, които показва зад пулта, съвсем скоро името му ще се знае от повече хора.

Сетът, който ни представя, е изпълнен с много neurofunk. Петър казва, че това е суровият вариант на микса и не го е обработвал допълнително.

PK8000 в MixCloud

Bass Blog /by Dutzie/
Mix #000 [BBDMIX000] в MixCloud


============================================

Следващият сет, който ще ви предложи Bass Blog /By DutZie/ ще е дело на HydraShock.


BBDMIX001 by HydraShock ще бъде качен до няколко дни! Очаквайте и интервю с артиста, в което той ще отговаря на интересни въпроси около кариерата си и развитието на DnB през годините.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!