Bass Blog Christmass Mix by SML as Freakuience


Един от водещите български HardCore артисти - SML as Freakuience, ще бъде авторът на специалното коледно издание на Bass Blog Mix.

SML е един от най-известните артисти на българската HardCore сцена. Той притежава изключителни умения зад пулта и винаги подбира интересни тракове, които са доста далеч от втръсналия mainstream. Освен това е успешен продуцент и има договори за редица водещи международни лейбъли. Издал е доста релийзи, както в дигитален вариант, така и на винили Артистът е бил на една сцена с най-големите имена в световния HardCore: Angerfist, Ophidian, Tymon и много други. В България е подгрявал почти всички големи гости през годините, като последната му изява пред родна публика беше участието на Day Mar в Party Center 4km.

Специално за феновете на Bass Blog, aртистът е приготвил интересен минимикс, в който е събрал редица Crossbreed, Gabba и Hardcore DnB артисти. Екстремното звучене на траковете и майсторството, с което са смесени превръщат сета в уникален коледен подарък към всички почитатели на тежката и динамична електронна музика.

SML as Freakuience


Малко след Нова година ще бъде качен сетът на Gembas. За януари е предвиден още един DnB микс - от H3z0. Разнообразие ще осигури Hardinal V.

Слушайте хубава музика и се забавлявайте!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!