Basscatz & Цветан Узунов @ Bridge Bar (27.12, 22:00)


Тъй като полетът на Иван Шопов от Айндховен не е възможно да се състои поради натрупан сняг на летището, артистът ще остане в Холандия още два дни. За да не се проваля събитието, мястото на Balkansky зад пулта ще бъде заето от Basscatz. Мартин ще предложи убийствен сет от парчета на двамата артисти, като ще се наблегне главно на общите им колаборациите и специална селекция от парчета на Balkansky.

Часът и мястото на събитието остават непроменени. Входът се смъква от 5 на 3 лева.

Същата вечер, от 7 часа започва и ежемесечното шоу на Basscatz по радио Sub.FM, където в специалното коледно издание с guest mix ще участва Semiomime (алтернативен псевдоним на DJ Hidden). Предаването е между 19:00 и 21:00 часа.

Platform Christmas Special w/ Semiomime

***************************************************
***************************************************

Иван Шопов, известен повече като COOH или Balkansky, винаги е показвал изключително чувство към изкуството. Освен като водещ басс-продуцент в България и Европа, артистът е известен и с детайлните си графики и изумителни акрилни платна.

На 27-ми декември Иван ще ни представи ново интересно арт събитие. В Bridge Bar /Под Моста/, ще представи пред всички присъстващи творчеството си под псевдонима Balkansky. Барът ще бъде озвучен от дълбок басс и традиционни народни мотиви в комбинация, каквато само геният на новата българска музика може да направи. Творчеството на Balkansky е взривявало публиката навсякъде в големите европейски клубове. Тази седмица ще имате възможност да го чуете на живо, в бара под "Моста на влюбените".

Този път музиката на Иван ще бъде украсена с цветове. За целта, на място, българският художник Цветан Узунов, ще пресъздаде начинът, по който усеща музиката, чрез рисуване върху платно на живо пред публиката.

Музика: Balkansky (www.balkansky.bg)
Рисуване на живо: Цветан Узунов (www.cdart.eu)
Място: Bridge Bar /Под Моста/

Уникалната колаборация между дълбок звук и рисуване на живо е с начален час 22:00. Входът за събитието е 5 лева.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!