Нова Година @ 4 СТАИ


Бар 4 СТАИ винаги е правил сполучливи басс-събития. Календарът на клуба редовно е запълнен с DnB, DubStep и хип-хоп. За нова година барът предлага страхотно събитие в домшен стил, изпълнени с качествен рап, тежки рими и ударен flow.

За хубавото настроение на посетителите ще се погрижат NDoe, Jahmmi, FeeL, Staycool и XoniC.

NDoe е един от големите любимци на хип-хоп феновете. Дълги години артистът е част от ударното дуо Dope Reach Squad, които са истински хегемони в underground рапа в България. NDoe е истински freestyle-ър, боравещ с много думи и притежаващ скоростен речетатив. Въпреки, че не е част от по-културата в страната, всеки трак на NDoe се превръща в истински хит, а клубовете винаги са пълни, когато той е зад микрофона.

FeeL е част от "силните на деня" TheTopStoppers. Преди няколко дни крюто отпразнува своята пета годишнина на сцена. Като част от групата и като солов изпълнител, FeeL бързо се превърна в един от най-добрите хип-хоп изпълнители. От скоро артистът се подвизава и като DJ и се слави с пъстра и пълна качествена селекция.

Jahmmi е сред реге-пионерите в България. Той е основател и основна съставна част на мощната организация Roots Rocket. Бързите рими на Jahmmi, изпълнени в типичен ямайски стил, са го превърнали в любимец на феновете. Той е участвал на доста реге и хип-хоп събития и винаги е успявал да накара всички в публиката да избухнат на изпълненията му.

Staycool е представител на Fruit Sessions. Винаги готов на изненади, артистът има страхотен стил и много добър вкус към хип-хопа.

XoniC е сред най-редовните участници на хип-хоп събития. DJ-ят от Camp Sessions е подгрявал огромен брой именити артисти на най-различни в стилово отношение басс-партита. Винаги добре зареден с класически underground хип-хоп, XoniC е задължителна част от всяко хип-хоп събитие.

Място: Бар 4 Стаи (ул. "Ангел Кънчев" №1)
Час: 22:00
Вход: 10 лева

Посрещнете Новата година в уникална домашна обстановка с участието на част от най-силните хип-хоп изпълнители в страната!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!