Sketches @ Jazzmatazz (22.11, 22:00)

Bar Jazzmatazz вече е обновен и ремонтиран. Има доста новости в интериора. Някои неща са променени, други са преместени, но барът си е същият - в подлез "Галерия" зад НДК.

След реконструкцията се организираха няколко хип-хоп партита, за повечето от които Bass Blog ви уведоми. Досега обаче не е правено DnB събитие на новия интериор. Софийската организация Sketches реши този проблем. Следващата събота, 22.11, силата на цялото крю ще е съсредоточена в Bar Jazzmatazz, за да бъде открита DnB есента в обновеното заведение.

=============================================


Всички щрихи на "скицата" ще бъдат представени на партито. Scop както винаги ще покаже своя нюх към тежкия DnB. Shibby е подготвил страхотна селекция от свежи танцувални тракове. Neurofunk феноменът ще бъде представен от младият продуцент Pandemic и абсолютният майстор на пулта - Sizmal. За да бъде добавен още мрак към тъмнината на нощта, ще се погрижи Dedrex.

Всички знаем какво се получава, когато Sketches ударят с пълна сила. Но този път се очаква още по-мощно звуково размазване. За да подкрепят организацията, налице ще са и двама гости.

Gembass /Trip Vibes/ е страстен любител на старите тракове. Селекцията му е изпълнена с Old School DnB. Въпреки, че рядко се появява на големи събития, Евгени е на сцената повече от 5 години и вече е изградил собствен стил на селекция и миксиране.

Fаith /Warfare Recordings/ е доста добре познат на българската публика. Георги е представял сетове на почти всички по-големи DnB събития в страната. Тази година е изключително силна за него, не сам като DJ, но и като продуцент. Fаith стои зад създаването на neurofunk лейбъла Warfare Recordings, който вече близо година е част от родната басс-сцена.

=====================================================

Датата на събитието е ясна - 22.11. Мястото е познато - Bar Jazzmatazz. Часът - 22:00.
Както на повечето партита в бара, входът ще е свободен. Това парти обаче е част от серията събития, набиращи средства за дарителската кампания, посветена на Joanna Syze. На входа на бара ще има кутия, в която (по желание) можете да слагате дарения. Това, естествено, не е задължително, но целият екип, стоящ зад събитието ви моли да бъдете съпричастни. Помогнете с каквото можете! Йоанна го заслужава!

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!