Silent City @ Studio 5 (02.11, 21:30)

Silent City не спират да разчупват хип-хоп сцената с нестандартни клипове, песни и събития. Поредният интересен ход от страна на ямболското дуо е концерт в началото на декември (02.12). Рапърите ще представят част от най-интересните си песни по доста интересен начин. Заедно с тях на сцената ще се качат доста гости и техни приятели, които ще създадат уникални музикални решения. Хитовете "Днес", "Място", "Този ритъм влиза в мен", "Тежести", "Твой сън" ще бъдат изпяти под звуците на музикални инструменти в нестандартен акустичен рап концерт.

Мястото на събитието ще е музикалният клуб Studio 5, разположен в центъра на Столицата, в непосредствена близост до НДК. Концертът е с начален час 21:30. Можете да резервирате маса чрез обаждане на следните телефони: 02/ 963 12 54 и 0887 934 335 (всеки ден след 14 часа).

Дуото Silent City e създадено от Николай Георгиев - Масурски и Адриан Дончев - Римо. Стилът им е лесно разпознаваем за публиката. Бързите им рими винаги са подплатени с лирикa, представяща наболели проблеми и събития. Социалната насоченост в творчеството им винаги създава емоция в слушателите. Silent City е част от голямото семейство на лейбъла XPRSN. Групата вече дълги години е неизменна част от всичко по-интересно, случващо се на хип-хоп сцената в страната.

Друг интересен проект на Silent City е последният им клип, който излезе в началото на месеца. Видеото е на последното парче на групата - "Обещавам". В песента е използвана част от поемата на Константин Величков "Дете ти нявга няма ...". Масурски и Римо обясняват, че са създали тракът с благородна цел - да помогнат за интеграцията в обществото на деца с Даун синдром. Silent City ще изпълнят и тази песен на живо на сцената на Studio 5.


Акустичният рап концерт на Silent City ще се проведе на 2-ри декември (вторник), от 21:30 часа, в клуб Studio 5. Входът за събитието е 7 лева.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!