Mokushi - After Man 2 LP - Излиза през 2015!

Симеон Дотков, известен повече като Mokushi, обяви издаването на своя втори втори албум в началото на следващата година. "Тавата" ще бъде дистрибутирана от Battle Audio Recordings и Event Horizon. Освен дигиталното разпространение са предвидени и лимитирана бройка от 100 компакт диска, които ще могат да бъдат закупени лично от Mokushi на негови участия през 2015-та година.

Предстоящото LP носи името "After Man 2" (След човека 2) и ще съдържа 14 трака - 11 авторски от Mokushi и 3 ремикса. Стилът ще е Hard Techno (170 bpm) и вариращите около него Indrustrial, Atmospheric и Schranz.
Идеята зад създаването на албума е да се представи чрез музика падението на човешката раса и причините, довели до него. Представени чрез гениалните музикални виждания на Mokushi, дните след човечеството са обвити в тъмни и гъсти облаци и искрицата светлина би била само илюзия. "Тези, които идват след нас, няма да са като нас" казва Симеон при представянето на албума в социалните мрежи. Бъдете подготвени!

Очаква се албумът да бъде пуснат в продажба през февруари. Със сигурност ще може да се закупи от повечето по-големи разпространителни мрежи. Хардкор програмата откъм събития за догодина се очаква да бъде повече от натоварена. Bass Blog ще ви държи в течение за всички участия на Mokushi, където ще можете да закупите копие от лимитирания брой дискове.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!