Metafiziq Strike Back @ 4km Party Center


Metafiziq Recordings ще ударят отново на 21-ви ноември (петък). Предишното парти, на лейбъла в България, беше на 14-ти февруари тази година. Въпреки големият период от време, в който не са организирали "label night", Metafiziq не липсваха на феновете си. DJ-те на организацията участваха в безброй много събития и представяха тежкия басс, който промотират.

Metafiziq Strike Back ще започне в 22:30 на петъчната вечер (21-ви ноември). За място на събитието е избран култовият 4km Party Center. А всички знаем какво се получава, когато любимите артисти озвучат някоя от залите "зад самолетчето". Очаква ни брутална Hardcore DnB вечер, в която участниците ще покажат защо Metafiziq е сред най-бруталните лейбъли в бизнеса.

Голямата звезда на вечерта ще е основателят на лейбъла Ogonek. Любимецът на феновете е един от пионерите на DnB в България и от самото начало показва афинитет и майсторство в изкуството на тежкия басс. Заедно с него на сцената ще са Mad Twist и Ruji, които са сред обещаващите млади звезди на организацията. Въпреки, че преди седмица за пръв път представи свой сет пред феновете, Ctrl+J отдавна се занимава с DnB и по всеобщо мнение, е дошло и неговото време да избухне. Партито ще е официален дебют за Spazm, който до момента не е пускал пред голяма публика.

Входът за събитието ще е 6 лева. Bass Blog, с подкрепата на Ogonek, ще даде на един от вас свободен достъп до събитието. Правилата на играта ще бъдат обявени в най-скоро време. Следете страницата на събитието във Facebook!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!