Jazzmatakt vоl 4 (28.11) & UGLY (29.11) @ Jazzmatazz
След кратко лирическо отклонения във вчерашния ден е време да се върна към идеята на блога: да информира феновете за различни събития и интересни новини. Естествено, като блог, платформата е създадена и за лично мнение, но не е това основната й цел. Затова - обратно на "работа"!

Този уикенд в Bar Jazzmatazz се очакват две интересни хип-хоп събития. В петъчната вечер в клуба се организира парти в памет на големия Guru, а в събота, момчетата от Ugly ще представят своето творчество.

.

В петък (28-ми ноември), от 22:00 часа, посетителите на Bar Jazzmatazz ще могат да присъстват на четвъртото издание на събитието Jazzmatakt. Вечерта ще бъде посветена на покойния хип-хоп титан Guru (от Gang Starr). Селектори ще бъдат STARTERAs, dmb и EFO. Тримата артисти ще ни представят стари басс-линии, изпълнени с джаз и фънк елементи, типични за творчеството на големият артист. Ще бъдат пуснати парчета на всички, работили с Guru през годините. Ще чуем артисти от ранга на Jeru the Damaja, MOP, DJ Premiere, Freddie Foxxx, NYGz и много много други.
Прахта ще бъде избърсана от винилите и ще ни очаква страхотна басс-вечер, изпълнена с истински хип-хоп. Стартът на събитието е 22:00 часа. Входът е свободен.

В събота (29-ти ноември) на сцената на бара ще стане горещо. Предстои 4:20 hip-hop party. Момчетата от UGLY ще изстрелят своята лирика и ще вдигнат ръцете на всички във въздуха. Kask и Al 100 ще бъдат подкрепени от своите колеги Drunko и AMPI. Мощни ритми зад пулта ще пуска AN0.

Стартът (като по традиция за бара) е 22:00. Този път ще има вход - 3 лева.

Представям ви един от последните клипове на артистите, с участието на F.O.:Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!