Champion Sound of DnB @ 4 ROOMS, 15.11, 22:30h


В средата на месеца, на 15-ти, бар 4 Стаи ще е домакин на интересно събитие. Зад пулта в клуба ще застанат представители на различни басс-организации. Петима DJ с различна визия към любимата музика ще застанат рамо до рамо в дебютното издание на поредицата Champion Sound of DnB.

Партито ще е с начален час 22:30 часа. Входът на клуба ще е свободен за дами до полунощ. В останалите случаи - 5 лева на вратата! Това на практика са никакви пари, имайки в предвид партито, което се очаква да се случи.
Артистите, които ще са участници в първото издание на Champion Sound of DnB са добре познати на всички басс-фенове в столицата. Разнообразна селекция от класически и нови хитове ще представят Bruhu, Crash, Kenobi, KickOn и Smartech. Не очаквайте стилово еднообразие. Настройте се за цяла нощ DnB без ограничения!

Както знаете, 4-стайният апартамент на ул. Ангел Кънчев №1 създава приятна обстановка. Барът е винаги зареден, а работещите зад него - весели и услужливи. Ако не сте посещавали мястото (странно) ще останете доволни от цялостното обзавеждане и оформление на клуба.

DJs:

Bruhu
Kenobi
Crash
Smartech
KickOn

Бар 4 Стаи
, 22:30 на 15-ти ноември. Вход - 5 пара!

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!