Camp Sessions pres. JFB (UK) @ MixTape 5 (13.12, 22:00)


Camp Sessions са ни подготвили предколеден подарък. DnB организацията е поканила британеца JFB, който ще покаже на какво е способен пред българска публика. Датата на събитието е 13-ти декември, а за място е избран столичният клуб MixTape 5.

JFB, снимка - Google
JFB е добре познат на феновете в световен мащаб. Артистът отдавна се занимава с Drum and Bass и Breakbeat. Творчеството му може лесно да се намери в YouTube, където британецът е доста популярен. JFB има много колаборации зад гърба си. Работил е с големи имена в бизнеса като Ed Solo и Deekline. Отскоро издава за британският лейбъл Ghetto Funk.
В отношението си към миксирането, JFB е абсолютен почитател на винилите и грамофоните. Той е един от любимите артисти на BBC Radio 1. Печелил е два пъти титлата DMC Champion в Англия. Всички тези факти говорят за високата музикална култура и страхотните умения на артиста зад пулта.

Camp Sessions
Освен мощния британец, на сцената ще се качат и DJ-те на Camp Sessions - Emil PrizeBruhuXonicSava и Crash. Това означава само едно: очаква ни брутална DnB вечер, в която ще се забавляваме с най-пресните хитове и с най-обичаните класики. Типично в стила на организацията, забавлението ще е повече от гарантирано.

Събитието е насрочено за 13-ти декември. Стартът е в 22:00 часа. Мястото е Club MixTape 5. Пригответе си 10 лева за входа!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!