Breakalicious Night @ Bar Backyard


Поредното издание на Breakalicious Night е насрочено за петък (28-ми ноември). В 22:00 на познатата локация - Bar Backyard, ще се проведе поредната разходка в света на брейкбийта и drum and bass-a, която ще е дело на Breakalicious. Артистите на лейбъла (HarryUp & Kenobi) за пореден път ще покажат способностите си зад пулта. Този път обаче те няма да са сами. В тяхна помощ ще миксират и приятелите им Bruhu, Onslaught и други. Нищо чудно и някое от МС-тата на бара да покаже умения зад микрофона.

Breakalicious е най-голямата breakbeat организация в България. Създадена е през 2007-ма година и до момента не спира да промотира този стил музика в страната. По тяхна покана на българска сцена са идвали голяма част от големите звезди в стила: А.Skillz (UK), DeeKline (UK), Ed Solo (UK), Stanton Warriors (UK), MKM&GBX (BR), Slyde (UK), Nick Thayer (АU) и много други.
Освен като пионери в брейкбийта, членовете на организацията имат и големи познания в областта на Drum and Bass. Сетовете им са изпълнени с най-горещите Liquid хитове, както и с много стари класики. Не е изненадващо да бъдат чути и JumpUp и Jungle тракове, както и такива от различни течения на DnB.

В петъчната вечер представителите на организацията и техните приятели ще дадат най-доброто от себе си, за да ни предоставят една изпълнена с хубава музика нощ. Както винаги, барът ще е добре зареден с алкохолни и безалкохолни напитки.

Изданието на Breakalicious Night за този месец ни предлага една страхотна алтернатива за добро прекарване на вечерта. Посетете и носете хубавото си настроение с вас! Ако евентуално си го забравите вкъщи, барът ще е изпълнен с positive vibe за всички.

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!