Ка'и честно?! (Abysmatic & Grigovor) @ Jazzmatazz (05.12, 22:00)


Поредното издание на култовата серия събития в Bar Jazzmatazz, "Ка'и Честно?!", ще се проведе на 5-ти декември. Барът по традиция ще се изпълни с качествен хип-хоп. За това ще са виновни двама добре познати на редовните посетители "агенти". Abysmatic и Grigovor ще застанат зад пулта и ще отнесат главите на всички с високопарен рап. За тези, които успеят да устоят на музикалната атака, барът е приготвил очакваната промоция на шотове - шейкър за 6 лева!

Abysmatic е добре познат на публиката под прозвището "Незаконният син на Сатаната". Дени Бой (Денис) е истински майстор на тъмните звуци. Множеството проекти на артиста са напълно повлияни от мрачните сили. На 5-ти декември, Abysmatic ще покаже, че владее до съвършенство тъмната страна на силата в хип-хопа. Денис за пореден път ще потопи бара в дълбините на мрака.

Grigovor е DJ-ският псевдоним на Илия (част от хип-хоп дуото LOGO5). Той отскоро се е потопил в изкуството на миксирането, но вече добива опит и се превръща в завършен селектор. Както винаги, партито е гарантирано. Зад пулта ще се лее рап, а пред бара ще се леят шотове!

Партито е с начален час 22:00 часа. Входът е свободен!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!