5 години The Top Stoppers @ MixTape 5 (21.11.14, 22:00)


The Top Stoppers е хип-хоп проект, зад който стоят Wosh MC, Yoko, FeeL & Piro. Преди 5 години, четиримата стартират своята кариера, създавайки първата си песен (21.11.09). Оттогава насам групата се радва на огромна популярност сред тийнейджърите. Те представят 3 клипа, двоен албум с 25 песни, участват в множество компилации и представят творчеството си на доста живи участия.

Мястото на "Рождения ден" ще е клуб MixTape 5, датата - 21-ви ноември. Партито започва в 22:00 часа. На влизане ще се плащат 10 лева.

Освен The Top Stoppers, на сцената ще излязат и много от техните хип-хоп колеги: DRS, FARS, X-Team, Logo5 и Keranov. Ще има и живи изпълнения от групите Ogi 23 и ex. Wickeda. Зад пулта ще са представителите на Camp Sessions - Sava & XoniC.

Въпреки, че празнуват 5 години на сцена, The Top Stoppers отдавна са известни на рап-феновете в България. И четиримата участници в групата имат доста дълги и успешни кариери зад гърба си. Те са едни от малкото артисти в страната, които не се повлияха особено от комерсиалните течения в световния хип-хоп и останаха максимално близо до "улицата". Въпреки, че днешната действителност на "сцената" показва, че никога не е късно да рапираш в чалготека, The Top Stoppers (както и останалите участници във вечерта) остават верни на стила си и не спират да провокират феновете си с "пиперливия си език".

Вечерта ще бъде интересна и изпълнена с яки рими. Ще има много провокации и лирически заигравки с публиката.

Петък, 22-ри ноември, 22:00 часа в MixTape 5. Носете си личните карти (или каквито там намерите) и си пригответе 10 лева! Партито не е за изпускане!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!